Категории
media
03.12.2018

Какво представлява бустера за лице?

Бустерът за лице е мултифункционален продукт, който се използва за цялото лице около очите и около устните.

Read More
media
media
01.02.2018

Защо трябва да използваме био козметика?

Какво всъщност представлява био козметика и защо нашумя? Защо трябва да използваме био козметика вместо конвенционалната? Отговор на всички тези въпроси ще откриете само тук 100%  откровено.

Read More
media
media
media
27.11.2017

Как да изберете натурален шампоан подходящ за вашата коса?

Ако търсите натурален шампоан, който да хидратира и стимулира растежа на косата, вижте тук няколко полезни насоки при избор на подходящ за вашата коса шампоан с етерични масла.

Read More
media
29.06.2017

7 златни правила за красива кожа

Искате ли да се радвате на сияйна и здрава кожа? Всичко, което трябва да направите е да следвате няколко лесни стъпки. Нека това стане вашият ежедневен ритуал за красота. През деня кожата ви е изложена на агресии и това води до умора. С годините тя се променя. Това, от което се нуждае, е специална грижа! Открийте нашите съвети за красота за прекрасна кожа на всяка възраст. За да имаме красива кожа ни трябва не само добър хранителен режим, но и полагането на специфични грижи на нашето лице.

Read More
media
07.02.2017

Детокс след празниците или как да се почувстваме отново добре в кожата си

Традицията повелява да посрещнем коледните и новогодишните празници с хората, на които най-много държим. Традицията също така повелява на масата да сложим от всичко по-много, за да е пълна и богата годината.

Read More