Категории
media

Какво представлява бустера за лице?

В съвременния свят, технологиите се развиват и напредват всеки изминал ден. Това е естествен и необходим процес, който  се случва и при козметиката. Всяка година излизат нови продукти за които не сме чували и питаме : Какво е това? Как се използва?  Ще ми помогне ли в борбата с настъпващото време. Ще стана ли по млада, красива и желана?

ВВ кремове, СС кремовемицеларна вода, хайлатъри все продукти, за които се заговори през последните години.

Днес е ред да обърнем внимание на бустера за лице.

Какво представлява бустера за лице и за какво се използва?

Малко известен факт е, че бустера за лице възниква в Корея. Това е мощен продукт против стареене с течна консистенция или под формата на гел. Поради леката си формула лесно и бързо се абсорбира от кожата като хидратира, „повдига“ и достига чак до вътрешния слой на дермата. Най – често  бустера e обогатен с антиейдж съставки, като хиалуронова киселина, така необходима за поддържане баланса на кожата. Хиалуроновият бустер подсилва действието на серума и крема и действа като бариера между лицето и околната среда. Смело може да включите този продукт във вашата рутинна грижа. Обикновено бустерите са мултифункционални: подходящи за  всеки тип кожа и за всяка възраст.

Oт къде всъщност произлиза наименованието BOOSTER?

От английски език разбира се. Думата boost на английски език означава повдигам, попълвам.

Как да ползваме бустера за лице?

Бустерът за лице се използва на добре почистена кожа преди серума и крема. Може да използвате сутрин и вечер в съчетание с други продукти или самостоятелно. Обиктовено бустерите са мултифункционални и може да се използват под очите, около устните и за цялото лице.

Съвет: За да постигнете по-добър ефект на продукта, ексфолирайте лицето, преди да нанесете бустера за лице.

Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*