Индекс на Производителя:    A    B    C    D    L    M    N    U

A
ALTEYA ORGANICS

Alteya - българска органична козметикаОт Грийн Таун сме много щастливи, че можем да ви предложим органичните козметични продукти на Алтея - първата българска био сертифицирана козметика.Alteya Organics е семейна компания, която започва своето развитие през 1999 година. В първите години фирмата е ориентирана към биоземеделието (отглеждане на розови и лавандулови насаждения) и дестилацията на етерични масла, но много скоро производството на органична козметика като кремове за лице, сапуни, етерични масла, продукти за тяло и лице и други започва д..

AVRIL

КОИ СА АVRIL?Френската марка Avril стартира през април 2012 г.  Тяхната мисия е да направят био козметиката достъпна за всяка жена. Avril има 4 основни ценности: КАЧЕСТВО, ЕКОЛОГИЯ, ЦЕНА и ОБСЛУЖВАНЕ.КАЧЕСТВОКачеството на продуктите е от първостепенно значение и една от основните цели на френската марка Avril . „Ние сме много взискателни за качеството: цветовете са интензивни, текстурите са удобни, ароматите са свежи и деликатни, а продуктите имат дълготраен завършек!“Всеки продукт подлежи на стриктен контрол на качеството: изпитвания..

AXION ESTI

AXION ESTI - гръцки натурални сапуни и био сертифицирани пчелни продукти от висок класАко сте любители на природните продукти, тогава натуралните сапуни на AXION ESTI вече са ви познати и ги използвате редовно.Ако пък сте пропуснали да се запознаете с продуктите на AXION ESTI, значи е време да се възползвате от предлаганите от Грийн Таун натурални сапуни с марката AXION ESTI!Кои са AXION ESTI?AXION ESTI е гръцка компания, която започва своята дейност през 1957 година. Малката семейна компания първоначално произвежда натурални, био сертифицирани..

C
CATTIER PARIS

CATTIER - френска био сертифицирана козметика с грижа за васФренската био сертифицирана козметика на Laboratorie Cattier PARIS е позната и предпочитана от всички, за които използването на органична козметика е начин на живот.Историята на Laboratorie Cattier започва през 1986 година, когато на Пиер Катие (пламенен поддръжник на живота в хармония с природата) му хрумва идеята да съчетае алтернативната медицина с продукти от природата (най-вече лечебна глина) и така да даде на хората полезни и естествени козметични продукти.На следващата година от..

D
DR. KONOPKA'S

KONOPCA'S - естонска натурална козметикаНатуралната козметика с марка DR. KONOPCA'S има почитатели по цял свят, защото продуктите на естонската компания съчетават в себе си чистотата на природата с нежността и деликатните аромати на органичните продукти, които се влагат в тях.Историята на природните козметични продукти DR. KONOPCA'S започва през 1931 година в Талин, когато д-р Конопка отваря малка билкова аптека. Целият си живот докторът посвещава на изследването и събирането на различни видове билки и прилагането им като средство за лечение и ..

L
L'ERBOLARIO ITALY

L'ERBOLARIO - италианска натурална козметикаИсторията на този толкова популярен италиански бранд започва с двама съпрузи - Франко Bergamaschi и Даниела Вила, които през 1978 година отварят малко магазинче за билки в едно италианско градче.В магазинчето основателите на L'Erbolario предлагат собствена билкова козметика, която приготвят по стари семейни рецепти единствено от натурални продукти. В началото продуктите, които приготвят и продават са основно натурални тоалетни води, сапуни, масла за баня и лосиони, но много скоро производството им се ..

M
MOSSA

MOSSA е марка за био сертифицирана козметика. Продуктите за грижа за кожата са разработени на базата на витаминните формули на уникалните, органични сертифицирани плодове на ECOCERT. MOSSA предлага продукти за почистване и тонизиране на кожата на лицето, както и допълнителни продукти, подходящи за всички типове кожа.Овлажнителите за лице и специфичните продукти са разделени на две групи според нуждите за възраст и грижа за кожата.Младежка защита: грижа за кожата за жени на възраст 25+Възраст на възраст: грижа за кожата за жени на възраст 35+Вси..

N
NATURAL COSMETIC

Natural Cosmetic е българска фирма, специализирана в производство на козметика за лице и тяло с етерични и растителни масла. Продуктите  са създадени в духа на най-добрите световни тенденции за хармонично съжителство на човека с природата. Използването на натурални природни продукти е част от философията на марката за баланс между градския начин на живот и щедростта на природата.ФилософияNatural Cosmetic използва в състава на своите продукти натурални и органични етерични и растителни масла с изключителна симбиоза между научните постижения..

U
URTEKRAM DENMARK

URTEKRAM - датска био сертифицирана козметикаUrtekram International е най-голямата компания за производство на био сертифицирани продукти и козметика на Скандинавския полуостров. Компанията продава своите натурални продукти в над 36 страни по цял свят, включително и в България.Тъй като основната цел на Грийн Таун е да предлага на своите клиенти единствено напълно органични козметични продукти от доказани производители, за нас е чест да ви предложим био козметиката на URTEKRAM.Кои са Urtekram International?Както всички велики истории и тази запо..