ЗДРАВЕЙТЕ ПРИЯТЕЛИ!

Добре дошли на страниците на Грийн Таун –  магазин за био сертифицирана козметика и натурални продукти!

ЗАЩО ГРИЙН ТАУН?

Създадохме фирма Грийн Таун с голяма любов и вдъхновение! Когато се ражда нещо ново е вълнуващо и мотивиращо проекта, за който сме мечтали, се осъществи и заживее собствен живот. И това вече е факт! Нашите доволни клиенти се увеличават всеки ден!

Ние вярваме в силата на природата и смятаме, че всички заслужаваме продуктите, които използваме всекидневно, да са напълно чисти и без вредни съставки.

Затова предлагаме специално за Вас, нашите приятели и редовни клиенти, органична козметика, в която не са влагани вредни изкуствени добавки, парабени, оцветители, химикали или генномодифицирани продукти.

Като хора, които почитат природата и се стремят да живеят природосъобразно, преди да ви предложим нашите продукти, извършваме изключително прецизен подбор на био козметиката, която предлагаме, като се водим от максимата, че не бихме предлагали продукти на своите клиенти, което ние самите не бихме използвали с удоволствие всеки ден.

От началото на нашия път сме си поставили за цел, да предлагаме единствено висококачествена био сертифицирана и натурална козметика, на утвърдени и изпитани марки. Разбира се на добри цени, в съотношение с потреблението на българсия пазар.

Към момента предлагаме био козметика и натурални продукти на брандове от Италия, Франция, Дания, Естония, България, Гърция, като като на една част сме директни вносители.  Всички био продукти са придружени с био сертификат и са минали с отличен проверката на всички възможни тестове на качество.

Приятно пазаруване!

Красимира Нанкова
Мениджър доставки