Производител: CVETITA HERBAL
Модел: 2370
Наличност: Разпродаден
65.00лв.

Трибулус за жени, 120 капсули

Хранителна добавка

Повишава силата и сексуалното желание

Предимства при приема на Трибулус за жени:

 • Дава жизненост и енергия
 • Спомага за нормализиране на кръвното налягане
 • Регулира мастната обмяна и подпомага загубата на излишни килограми
 • Помага за понижаване нивата на лошия холестерол
 • Улеснява изхвърлянето на излишната вода
 • Подпомага правилната дейност на хормоналната система
 • Допринася за нормализиране и покачване нивата на естроген
 • Действа облекчаващо при предменструални болки
 • Успокоява неразположенията в периода на менопауза
 • Спомага за повишаване на сексуалното желание
 • Подпомага репродуктивната система и повишава плодовитостта

Ползите за дамите от трибулус за жени:

 1. Повишава либидото. Трибулус има дълга история в подпомагане на сексуалната функция и при мъжете, и при жените. Проучване показва, че трибулус подобрява сексуалното желание при 40 от 50 жени. Друго изследване показва, че жените, които употребяват трибулус имат по-голямо сексуално желание, възбуда и удовлетвореност, в сравнение с тези, които са приели плацебо. При прием на трибулус се наблюдават и увеличени нива на тестостерон. Тези високи нива на тестостерон увеличават и сексуалното желание при жените. От историческа гледна точка, традиционната китайска медицина отдавна използва трибулус под формата на тоник, като афродизиак и за жени, и за мъже. Трибулус стимулира и андрогенните рецептори в мозъка - процес, който помага на тялото да реагира положително на циркулиращите хормони.
 2. Повишава енергията. Жените имат основна роля в обществото. По-слабият пол? В никакъв случай. Някои жени са не само майки, съпруги, домакини, които работят на пълен работен ден. Те са и човешки същества. Всяко човешко същество изпитва умора в определен момент - психическа и физическа. Проучванията показват, че трибулус спомага за повишаване на енергията, като увеличава количеството кислород в клетките. И въпреки, че това няма да замести добрия сън, трибулуса може да увеличи издръжливостта при жените, когато те се нуждаят най-много от това.
 3. Подобрява настроението. Променливите настроения и разстройства са често срещан проблем и много хора оправдано имат резистентност към предписваните лекарства. Трибулус е билка, която може да повлияе положително на настроението, стреса и тревожността. Това може да е полезно за жени, които жонглират с многобройни задължения или се борят с предменструалния синдром.
 4. Предпазва уринарния тракт. Като диуретик, трибулус стимулира отделянето на урина, което спомага за прочистването на бъбреците, жлъчката, черния дроб и уретрата. Стимулира и изхвърлянето на токсините - нещо, което има силен ефект върху настроението и тонуса. Много интересно е, че повечето дами, мои клиенти, които ползваха продукта, забелязаха точно това, като първи ефект - изхвърлянето на излишната вода и постигането на по-твърда и стегната мускулатура, с по-добър тонус.
 5. Повишава нивата на репродуктивните хормони. Доказано е, че трибулус повишава нивата на някои репродуктивни хормони при жените. Когато се приема от жени с нередовна овулация, в точно определени дни от менструалния им цикъл, трибулус допринася за настъпването на нормална овулация. Това се дължи на естествената стимулация на ЛХ.
 6. Облекчава симптомите на менопауза. Увеличените нива на хормоните водят до облекчаване на общите оплаквания при менопауза. Доказателствата сочат, че жените в менопауза, които приемат трибулус, страдат от по-малко от горещи вълни. Симптомите на тревожност, депресия и безсъние са понижени. Установено е също, че трибулус може да понижи симптомите на предменструалния синдром при жени пред менопауза.

  Не са регистрирани значителни странични ефекти при употребата на трибулус, но има сведения за няколко такива. Има случаи наа покачване на телесната температура, ускорен пулс, повишена енергия и безпокойство. Тези странични ефекти се проявяват при дози над 500 мг. Наблюдава се и понижено кръвно налягане, като възможен страничен ефект от трибулус. Ниското кръвно налягане може да причини замаяност, главно при изправяне или лягане.

  Светлочувствителност - Българският трибулус може да накара кожата ви да стане по-чувствителна към слънчева светлина. Състояние, известно като "светлочувствителност". Това повишава риска от силно слънчево изгаряне. Лекарите съветват хората, които използват тази добавка, винаги да намазват кожата си със слънцезащитен крем преди да се изложат на слънце.

  Хормонални съображения - Българският трибулус терестрис повишава нивата на тестостерона и другите мъжки хормони, така че мъжете с проблеми с простата не могат да използват безопасно тази добавка. Теоретично, трибулус може да влоши уголемената простата, да увеличи риска от рак на простата или да влоши състоянието на страдащ от рак на простата. Евентуалното въздействие на трибулус върху хормоните при жените може да е проблем за бременните или тези, които възнамеряват да забременеят. При условие, че трибулус увеличава нивата на мъжките хормони, добавката може да доведе до маскулинизация на гениталиите на женския фетус. Изследванията върху животни показват, че трибулус може да има вредно влияние върху развитието на мозъка на плода.

  Алергична реакция - Както и към всяка друга билка, някои хора могат да проявят алергична реакция към българския трибулус терестрис. Симптомите могат да включват: затруднено дишане, стягане в гръдния кош или гърлото, болки в гърдите, раздразнена кожа, подуване, обрив. Алергичната реакция към трибулус трябва да се счита за спешен случай, тъй като може да доведе до алергичен шок, който да причини рязко понижаване на кръвното налягане и силно затруднено дишане. В практиката почти няма такива, но е важно да се отбележи.

  Прием на Трибулус за жени:

  Състав: 100% натурален екстракт от Трибулус, Мака корен, екстракт от Сибирски женшен, желатинова капсула
  Единична доза: 1 капсулa
  Количество: 120 капсуили
  Опаковка за: 60 дни

  Съдържание в единична доза - 1 капсула:
  Екстракт от Трибулус (Бабини зъби) – 280 mg (70%)
  Мака корен – 80 mg (20%)
  Екстракт от Сибирски женшен – 40 mg (10%)

  Съдържание в дневна доза - 2 капсули:
  Екстракт от Трибулус (Бабини зъби) – 560 mg (70%)
  Мака корен – 160 mg (20%)
  Екстракт от Сибирски женшен – 80 mg (10%)

  Препоръчителен дневен прием: По една капсула сутрин след храна и вечер след храна, но не по-късно от 2 часа преди лягане.

  Препоръчителен период на прием: За максимални резултати е добре да се приема до 12 седмици(3 месеца). След период на почивка от около 2 седмици, цикълът може да се повтори.

  Съхранение: Съхранявайте на тъмно, хладно и недостъпно от деца място.

  Произведено в: България

  CVETITA HERBAL

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!