ЗДРАВЕЙТЕ ПРИЯТЕЛИ!

Добре дошли на страниците на Грийн Таун –  магазин за био сертифицирана козметика и натурални продукти!

ЗАЩО ГРИЙН ТАУН?

Създадохме фирма Грийн Таун с голяма любов и вдъхновение! Подбрахме най-добрите брандове био козметика и натурална козметика с много грижа и внимание към всеки детайл.

Много от Вас знаят, че за нас е лична кауза да предлагаме чисти и безвредни козметични продукти и за тази цел лично тестваме, всяка една марка био продукти и натурални продукти, които предлагаме в асортимента на greentown.bg.

За това искрено се радваме, че нашите доволни клиенти се увеличават всеки ден!

Ние вярваме в силата на природата и смятаме, че всички заслужаваме продуктите, които използваме всекидневно, да са напълно чисти и без вредни съставки.

Затова предлагаме специално за Вас, нашите приятели и редовни клиенти, био сертифиицирана и натурална козметика, в която не са влагани вредни изкуствени добавки, парабени, оцветители, химикали или генномодифицирани продукти SLS, SLES и много други.

Като хора, които почитат природата и се стремят да живеят природосъобразно, преди да ви предложим нашите продукти, извършваме изключително прецизен подбор на био козметиката, която предлагаме, като се водим от максимата, че не бихме предлагали продукти на своите клиенти, което ние самите не бихме използвали  всеки ден. И то с голямо удоволствие!

От началото на нашия път си поставихме за цел, да предлагаме единствено висококачествена био сертифицирана козметика и натурална козметика, на утвърдени и изпитани марки. Разбира се на добри цени, в съотношение с потреблението на българския пазар.

Към момента предлагаме био козметика и натурални продукти на брандове от Италия, Франция, Дания, Естония, България, Гърция, Корея като като на една част сме ДИРЕКТНИ ВНОСИТЕЛИ.  Всички био продукти са придружени с био сертификат и са минали с отличен проверката на всички възможни тестове на качество.

Приятно пазаруване!

Красимира Нанкова
Мениджър доставки