Производител: Alexa BEE Farm
Модел: 2349
Наличност: В наличност
4.99лв.

Свещ от пчелен восък права, класическа 1 бр.

Свещите от пчелен восък са дар от природата. Горенето на свещ от пчелен восък, действа антибактериално на средата, в която гори, благодарение на съдържанието на естествен прополис.  Уханието на восък и мед, действа успокояващо, а светлината и е нежна и романтична. Шишарката е класическа зимна форма за свещ, която може да бъде използвана за декорация, както и като част от подаръчни комплекти.

Защо да изберем свещ от пчелен восък?

* Восъчната свещ пречиства въздуха от бактерии и микроби, запалена в стая спомага дишането при хрема и кашлица.
* При горене восъчната свещ стимулира здравето и жизнеността.
* Свещта от пчелен восък изгаря праха във въздуха,  изпаренията от свещта полепват по летящите във въздуха прашинки и падат на земята;
* Унищожава лошите миризми, освежава въздуха в затворени помещения, разпръсква приятен ненатрапчив меден аромат. Самият пчелен восък има мирис на мед и цветя, дори когато не гори.
* Медоносните пчели консумират 6-8 килограма мед, за да произведат един килограм пчелен восък; Цветът на восъка варира от бледо жълто до дълбоко златисто жълто, базирано на използвания от пчелите цветен прашец и мед за производство на восък.
* Пчелния восък е най-екологичния продукт за свещи, дар от природата. 
* Пчелният восък има по-висока температура на топене (63 °C), което означава, че свещите направени от него горят по-бавно и по-дълго от останалите. Пламъкът на свещта от пчелен восък излъчват пълния спектър от светлина.

Восъчната свещ като подарък

Свещите от пчелен восък са подходящи за подарък, украса и светли мигове за ценители на естествените неща и за хора, водещи природосъобразен начин на живот. Чудесен начин да донесете здраве и топлина във вашия дом.
Всяка свещ е изработена ръчно . Получавате се 100% чиста свещ от пчелен восък. Всяка свещ е с памучен фитил 100%
Всяка поръчана от нас свещ ще бъде ръчно опакована, готова да бъде подарена!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!