Производител: L'ERBOLARIO ITALY
Модел: 1512
Наличност: В наличност
40.00лв.

Стягащ крем за гърди против стрии 125 m

  • Грижа за кожата на гърдите с Африканска кигелия и Зелен чай.
  • Подходящ и при бременност

Когато целта са хубавите гърди е от съществена важност да се погрижим за тъканите на кожата, която ги обгражда и поддържа по естествен начин. Затова, за да запазим тонуса и еластичността имаме на помощ тази специална грижа, много богата и концентрирана, която изпълнява интензивно действие върху кожата на гърдите. Подхранва, хидратира и придава еластичност на кожата на гърдите чрез специалната формула с екстракт от африканска кигелия и зелен чай. В своята родина Сенегал, екстрактът от Африканска кигелия се ползва от младите жени като мехлем за масаж на гърдите, като основното действие е стимулирането на  растежа на гърдата. Крема за гърди на Лерболарио предпазва кожата от увисване и образуване на грозни стрии. Кожата на вашия бюст е хидратирана, еластична и гърдите запазбат своята естествена пълнота и твърдост.

Употреба: Нанасяйте редовно 1-2 пъти дневно с кръгови движения от основата на гърдата към зърното и леко втривайте, за да могат активните съставки да попият. Препоръчват се дълги цикли на постоянна ежедневна употреба. Дерматологично тестван, подходящ за чувствителна кожа, предназначен за жени в период на пубертет, бременност, менопауза, при внезапни промени на теглото и т.н.

Състав: Dry extract of Kigelia africana, Dry extract of Green Tea, Dry Extract of Echinacea, Dry extract of Ginseng, Unsaponifiables of Olive Oil, Dry Extract of Butcher’s broom.

Произведено в: Италия

L'ERBOLARIO-125 ml Стягащ крем за гърди против стрии


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!