Общи правила

 Настоящите Общи правила уреждат взаимоотношенията между електронния магазин "Грийн Таун ЕООД” ( greentown.bg), като ПРОДАВАЧ от една страна и потребителите на интернет страницата, като КУПУВАЧ от друга. С разглеждането на страниците, натискането на обектите и връзките, разположени на страниците на greentown.bg,Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Общи првила.

Интернет страницата  www.greentown.bg, е част от "ГРИЙН ТАУН ЕООД” - дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, ЕИК:204041377,

със седалище и адрес на управление: гр. Пловдив, ул. Никола Войводов №20 ет.7, ап. 23.

РЕГИСТРАЦИЯ КАТО ПОТРЕБИТЕЛ

От greentown.bg. можете да направите поръчка като ГОСТ или като РЕГИСТРИРАН ПОТРЕБИТЕЛ. За да се регистрирате, трябва да си изберете потребителско име и парола, както и да посочите адрес за доставка, име и фамилия, имейл, телефон за връзка, и вашите данни ще бъдат запаметени в нашата база данни. След успешна регистрация и съхраняване на Вашите данни в системата, при всяка нова поръчка Вие ще използвате само потребителското си име и парола без да се регистрирате отново. Ще имате възможност да промените адреса за доставка и личните си данни ако това се налага по всяко време. Ще разполагате с база данни от предходни поръчкии да следите статуса на поръчката.С натискането на бутона "ПАЗАРУВАЙТЕ", Вие извършвате електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което потвърждавате, че сте запознат и приемате настоящите Общи правила.

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

Предоставените от клиентите лични данни на greentown.bg (имена, адрес, телефон, имейл и др.) ще бъдат използвани единствено и само във връзка и нуждите на договорните отношения на страните и в обслужването Ви като клиент – за обработка и доставка на поръчката, осъществяването на връзка с Вас и доставяне на информация под формата на информационен бюлетин. Спазвайки разпоредбите на Закона за защита на личните данни greentown.bg се задължава да не предоставя личните Ви данни под никаква форма на трети лица, нито да ги използва за различни от горепосочените цели.

ПОРЪЧКА

Можете да поръчате от greentown.bg ОНЛАЙН 24 часа в денонощието, включително през почивните дни и официалните празници. При финализиране на Вашата поръчка, имате възможност да прегледате избраните от Вас продукти, както и информацията за доставка и начина на плащане. Ще бъдете уведомени, чрез имейл за потвърждаването и изпращането на Вашата поръчка.

ПОРЪЧКА ПО ТЕЛЕФОНА

Когато се колебаете при вашия избор, или имате нужда отпрофесионална консултация, може да ни се обадите на тел. 0888 466 344 или да ни пишете и изпратите вашите въпроси на office@greentown.bg.

Поръчки по телефона приемаме всеки делничен ден от 9.00до18.30 ч

Всяка поръчка на продукт или услуга през системата на greentown.bg е свързана със задължение за плащане по избран от Вас начин на плащане. 

Правилно попълнената и изпратена чрез www.greentown.bg или телефонно обаждане поръчка е обвързващо предложение за сключване на договор за продажба от разстояние с продаващата страна.

Потребителят има право да анулира поръчката, т.е. да се откаже от  покупката, ако извести продавача, преди момента на изпращане на стоката. Потребителят се задължава да уведоми продавача за тази промяна на имейл оffice@greentown.bg или на телефон 0888 466 344.

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Крайната дължима сума е сбор от всички продукти, които потребителят е поръчал, плюс цената за доставка. Всички цени са с ДДС в лева. Към всяка поръчка се прилага касова бележка и фактура по желание.

ЗАТРУДНЕНИЯ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА


Възможни затруднения при осъществяване на поръчката:

1.   Един или повече от поръчаните артикули не са в наличност; при такива обстоятелства представител на greentown.bg ще се свърже с Вас във възможно най кратък срок;

2.     Адресът за доставка е непълен или погрешен; 

3.     Погрешен телефон за връзка с клиента.

4.     Избрали сте плащане с карта или Е- Pay, но не е извършено плащане или има забавяне на плащането.

5.    При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, ще поемем разходите по последващо връщане и замяна на несъответстващите продукти. При невъзможност за доставка не по вина на greentown.bg ( не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на доставчика) вашата поръчка ще бъде върната в офиса на Грийн Таун, докато се свържем с Вас.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

1.    Плащане с наложен платеж (плащане при доставка) – купувачът заплаща цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката;

2.    Плащане с банков превод – поръчката се обработва и изпраща от продавача след като заплащането на дължимата сума от страна на купувача постъпи по банкова сметка на продавача. При получаване на пратката купувачът не дължи никакво заплащане на куриера.

 

Банкови данни за плащане:

Титуляр на банковата сметка: „ГРИЙН ТАУН” ЕООД

Банкова сметка : СОСИАТЕ ЖЕНЕРАЛ ЕКСПРЕСБАНК, IBAN BG22TTBB94001527708183

3.    Плащане на касите на EASY PAY ( Изи Пей) В случай, че изберете плащане с EasyPay за вашата поръчка се създава уникален код, който трябва да съобщите на служителя на касите на Изи Пей заедно със съответната сумата за плащане. След като парите постъпят по нашата сметка, ние ще изпратим вашата поръчка.

4.    Плащане с дебитна и кредитна карта – плащате в процеса на поръчката.

5.    Плащане с Е-pay  - Ако имате регистрация в с Е-pay  Вие може да изберете този вариант за плащане и да платите през системата на Е-pay .

ДОСТАВКА

При поръчка от сайта www.greentown.bg или на телефон 0888 466 344 доставката се извършва в рамките на 3 - 5 работни дни. Използваме куриерските услуги на фирма СПИДИ и РАПИДО, като Вие имате възможност да избирате, с кой куриер предпочитате да получите вашата пратка. Доставката се извършва до посочен от вас адрес.

Цени за доставка: За страната 4,90 (РАПИДОСПИДИЗа Пловдив 3,90 (РАПИДОЗа поръчки над 59 лв. доставката е безплатна.

ВРЪЩАНЕ НА ДОСТАВЕНА СТОКА

При отказ от доставена стока, купувачът следва да върне стоката на продавача в добър търговски вид, без да е употребявана в оригинална опаковка, по куриер за собствена сметка. Сумата, която купувачът е заплатил за продуктите, следва да бъде върната по сметка накупувача в 14-дневен срок, считано от датата, на която продавачът получи съобщение от страна на купувача за отказ от доставена стока. За да удостоверите че стоката е закупена от greentown.bg изпратете копие от касовия бон, фактура или поръчка.

Възстановяваме стойността на продуктите, без стойността на доставката. Всички суми, платени при доставка, възстановяваме само по банков път на Ваша лична сметка в срок до 14 дни от датата, на която сте ни уведомили за Вашия отказ от поръчка. Всички суми, платени с дебитна/кредитна карта, възстановяваме на същата сметка (карта), от която е извършено плащането.

Адрес за връщане на продукти:

Гр. Пловдив

Ул.Тракия 60 А

„ГРИИН ТАУН” ЕООД

 

За целите на прилагане на правото за отказ от доставена стока, купувачът следва да уведоми за отказа от доставена стока продавача по електронната поща на адрес:office@greentown.bg

РЕКЛАМАЦИЯ

Срокът за разглеждане на рекламация е 30 дни, от датата на заявяването ѝ.Моля, свържете се с нас на телефон +359 888 466 344 за да обсъдим всякакви въпроси, свързани с продуктите, предоставяни от greentown.bg.

Не забравяйте да ни предоставите пълна информация за контакт с Вас, включително имейл и телефонен номер, на които да Ви уведомим за хода на рекламацията.

Не изпращайте стоки с транспортни компании, които ще изискват от нас наложен платеж. В такъв случай, пратката няма да бъде приета.

За рекламации може да пишете и на office@greentown.bg

Приятно пазаруване!