Производител: L'ERBOLARIO ITALY
Модел: 1551
Наличност: В наличност
71.00лв.

Крем за лице със стволови клетки от филизи на Арган 50 ml

  • Интензивна терапия против стареене за зряла кожа

Това е наистина "златно масло", не само заради своя  цвят, но най-вече заради своите изключителни мощни качества и скъпоценно действие . Аргановото масло, отлично защитава и попълва зрялата кожа, там където е необходимо. Стволовите клетки от арганови пъпки се използват тук, за да се осигури в най-голяма степен физиологично пробуждане и изглаждане структурата на кожата и тя преоткрива своята естествена гладкост. Арганът има функцията на изглаждане и естествен стягащ ефект. Бори се с появата на преждевременно стареене, като е подпомогнат от витамин Е, получен от Соя и масло от карите, което е добре известно със своето подхранващо действие. Дори и кожа, която вече не е млада, ще се възползва от безкрайното усещане за комфорт и удоволствие. Ден след ден кожата е  от все по-гладка, по-тонизирана и по-млада.

Начин на употреба:  Крем, с много приятна текстура, за  лице, шия и деколте. Нанесете малко количество от продукта с потупващи  движения,  от центъра на лицето навън. Използвайте ръцете си, за да натиснете много внимателно, за да помогнете по лесното абсорбиране на крема. 

Състав: Argan Oil, Extract of Argan leaves, Stem Cells from Argan buds, Protein fraction of Argan seeds, Vitamin E from Soybean, Shea Butter and its Unsaponifiable fraction, Polyglycerol complex of Essential fatty acids.
Произведено в: Италия
L'ERBOLARIO-50 ml Крем за лице със стволови клетки от арганови филизи

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Подобни продукти