Категории
media
media

Лятото е в разгара си. Почивката ти предстои, вече имаш резервация от края на януари, за любимият ти морски курорт и нямаш търпение.

Днес ще ти помогна да стегнеш част от багажа, а именно необходимата козметика за летните приключения.

На море или на планина ти избираш, лично аз предпочитам и двете, най- добре в този ред, ако може J

Какво ти трябва за да се чувстваш подготвена във всякакви ситуации?

  • 1   Лосион за комари. Съветвам те да си набавиш този продукт още преди да тръгнеш за море или планина. Досадните комари са навсякъде и рискуваш да провалиш почивката си и да развалиш естетичния вид на кожата си. Препоръчвам ти натуралният спрей на BIOselect изпитан и пробван лично от мен. Освен че е ефикасен, спреят за комари е изцяло натурален, приятен за ползване със свеж аромат на цитронела. Съдържа натурални масла от лавандула, евкалипт и здравец и държи досадните насекоми далеч от теб.
  • 2.   Слънцезащитен лосион с висок фактор, най-добре SPF50. Дори и тези от вас, които имат по тъмна кожа по рождение се нуждаят от лосион с висок слънцезащитен фактор, за първите излагания на слънце. Не правете грешката да се излагате на слънце с неподходящ фактор или без слънцезащитен крем изобщо, което за мен е престъпление. Рискувате да изгорите жестоко и болезнено и да оставите следите от банския чак до другото море. Подходящ крем в случая е слънцезащитният лосион на гръцката марка EOLIA. Изключително приятна и нежна консистенция на крема попива мигновено в кожата, не оставя мазни следи и не съдържа вредни съставки. Бонус е уханието на манго, което се разнася навсякъде около вас. Този крем е както за тяло така и за лице, коeто ще ви спести купуването на два отделни продукта за слънце и място в плажната чанта. J Лосионът съдържа масло от гроздови семки и е изключително подходящ и за най-чувствителните кожи. Хиалуроновата киселина в състава предпазва от преждевременно стареене на кожата.

  • 3 .  Био шампоан с роза .  Лятото е сезонът на плажовете, дългите развети коси и честото плуване в морето. Това налага и ежедневно миене на косата от солената вода. За това ви е необходим продукт с лека формула и чисти съставки. Розата е едно от най - приятните ухания, които природата е измислила. Изключително подходящ за честа употреба е шампоана с рози на датската марка URTEKRAM. Почиства , ревитализира и ароматизира косата. Съдържанието на алое вера и розово масло придават жизненост и мекота на косата.

  • 4.   Мултифункционален гел алое и пантенол. Това е чудесен продукт, който е задължително да присъства в козметичната ти чантичка през лятото. Освен че успокоява възбудената от слънцето кожата след плаж, може да го ползваш за лицето, за охлаждане и хидратация и при ухапвания от насекоми, значително успокоява кожата и намалява сърбежа. Гелът е идеален за раздразнена кожа, от него може да се възползва и любимият ти мъж. След бръснене успокоява кожата, благодарение на органичното алое, пантенол и зехтин.
  • 5.  Богата маска за коса. За да избегнеш „ефекта“ коса като слама в края на лятото, набави си дълбоко хидратираща маска, която ще „държи“ косата ти в кондиция. Супер успешно решене са намерили BIOselect за подхранване на дългите коси. Това е Маската за коса с Камелия Цубаки и Органичен зехтин. С богата консистенция тази маска е елексир за косата, поддържа здравината, хидратира косъма и придава естествен блясък. Състава и е 91,9 % натурален, така ще си сигурна, че не си вкарала в тялото си вредни химически елементи, съдържащи се в конвенционалната козметика.

  • 6.  Изискан парфюм. С какво свързваме хубавите спомени? Обикновено с любима песен и чувствен аромат. За лятото трябва да имаш лек аромат, който не дразни сетивата и носи усещане за лято, екзотика и почивка. Предлагам ти парфюмът за коса и тяло Пина Колада на BIOselect. Този мултифункционален и иновативен продукт ще те влюби в себе си! Аромат на свежи портокали, кокос и моной ще те обгърне в облак от емоции. Ползвайте директно върху косата за освежаване и ароматизиране и за цялото тяло. 
  • 7.  Олио за тен. На къде без продукт за слънчев, бронзов загар?  Тялото, върху което работеше цяла зима и искаш да покажеш на плажа се нуждае от шоколадов тен, за да си красива в целия си блясък. Гръцката марка EOLIA създаде натуралното олио за тен като включи в състава му  най- ценните масла, подходящи за почерняване. Това са олио от морков, олио от манго, което има естествена защита от UV лъчите, кокосово олио. EOLIA e вдъхновена от гръцкият остров Миконос, където партито е 24/7 и можеш да се забавляваш под звуците на най - актуалните хитове!
  • 8.   Хубав крем за тяло. След плаж е супер наложително да хидратираш кожата си, за да отнемеш „жегата“, която си събирала цял ден на плажа. Удоволствието след душ да намажеш възбудената от слънцето кожа е несравнимо. Предлагам ти ароматният крем за тяло Три рози на Lerbolario. Лека, но същевременно богата текстура и уникален аромат на три вида рози, допринася за съвършеният завършек на деня и дава прекрасен старт на началото на вечерта!
  • 9   Крем за лице с UV фактор. Когато не си на плажа, а в градска среда или на разходка се нуждаеш от защита на лицето с по - нисък фактор. Прекрасно предложение е дневнияткрем за лице на BIOselect сконопено масло. Кремът се грижи отлично за хидратацията на кожата и предотвратява загубата на влага. Освен това в състава си съдържа конопено масло, което отлично се бори с преждевременното стареене на кожата ,различни екземи и акне, и е особено подходящ за чувствителни кожи.
  • 10 .   Блестящ крем за тяло. И като финален щрих за перфектна визия ти предлагам бронзиращ крем за тяло на известният италиански бранд за натурална козметика Lerbolario.С този крем твоят перфектен тен ще заблести още по силно. Фините частици от слюда ще искрят като звездички по твоята кожа подчертавайки всяко твое движение. Предимството тук е че можеш да ползваш блестящият крем не само лятото а през цялата година.

Желая ти прекрасно лято :)

Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*