NATURAL COSMETIC

Natural Cosmetic е българска фирма, специализирана в производство на козметика за лице и тяло с етерични и растителни масла. Продуктите  са създадени в духа на най-добрите световни тенденции за хармонично съжителство на човека с природата. Използването на натурални природни продукти е част от философията на марката за баланс между градския начин на живот и щедростта на природата.

Философия

Natural Cosmetic използва в състава на своите продукти натурални и органични етерични и растителни масла с изключителна симбиоза между научните постижения и природата. Фармацевтите използват знания и мъдрост от природолечението и древните философии, съчетани с модерни научни изследвания, иновации и технологии.

Фокус

Индивидуалността и чистотата на продуктите

Natural Cosmetic използва органични етерични масла със сертификат от IRFA (International Fragrance Association)

Отличия и награди

Номинация за награда, за иновативен продукт и тенденция в био козметика, на световното изложение за органични и натурални продукти Bio Fach/ Vivannes в Германия, Нюрнберг – 2015г.

• Номинация за СПА козметика на годината през 2010 година

•Награда "Най-успешен нов продукт“ - 2007 г. от концерна BIESTERFELD, Хамбург

•Представители от 16 страни, занимаващи се с производство и търговия с козметични продукти, излъчват своя селекция на най-добрите продукти в света, сред който и нашите.

•Крем за тяло Natural Cosmetic серия ‘Релакс 24’ - отличен като "иновационен продукт, постигащ кадифена мекота на кожата"

Natural Cosmetic лансира първите си продукти на пазара в началото на 2006 г. През 2007 г. в Хамбург, концернът BIESTERFELD, присъжда на Natural Cosmetic наградата за "Най-успешен нов продукт".

Като марка уважаваща себе си и своите клиенти Natural Cosmetic ни запознава с начина, по който подготвят техните рецепти при производството на био козметика. Най-малко 95% натурални съставки( имат сертификат от външно оценяване или декларация от производителя)


     Най-малко 10% от тях произлизат от Биоземеделие ( според Регламент 834/2007 на Европейската комисия)   Съставките не са преминали обработка, която би компрометирала тяхната натуралност и стойност в продукта и не се нагряват на температура над 40 градуса. Не се използват продукти произлизащи от ГМО. Съставките и техните източници не са били излагани на опасна радиация.  Използваните съставки са 100% биоразградими и не представляват опасност за водните организми. Източниците на произход на суровини са възобновяеми и не се застрашават популациите на което и да е растение. Използваните опаковки и комбинациите от тях са напълно рециклируеми, Етикетите ни са от хартия, която се разгражда във времето. В продукти няма: Силикон,Парабени,GMOs, SLS,SLES,Петролиеви деривати и други.
Арган и Макадамия Озаряващ еликсир 30 ml
Арган и Макадамия Озаряващ еликсир 30 mlС Био маслаЗа всеки тип кожаПодходящ за всеки сезонТози вълш..
Арган и Макадамия Органичен серум с лифтинг ефект 30 ml
Арган и Макадамия Органичен серум с лифтинг ефект 30 mlТози прекрасен серум се грижи за вашата кожа ..
Арган и макадамия Подаръчен комплект 3х30 мл
Арган и макадамия Подаръчен комплект 3х30 млКОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА:Сухо масло за лице, тяло и коса&..
Арган и Макадамия Сухо масло за лице тяло и коса 30 ml
Арган и Макадамия Сухо масло за лице тяло и коса 30 mlСкъпоценно многофункционално масло, подходящо ..
Натурален дневен крем Арган и Макадамия 50 ml
Натурален дневен крем Арган и Макадамия 50 ml..
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)